İMSAN Group olarak 40 yılı aşan köklü sektör deneyimimizle geleceğe yürüyoruz. Sektördeki gelişimi, uluslararası güncel yenilikleri takip eden ve en hızlı şekilde bu gelişmelere adapte olan çalışma anlayışımızla sadece şirketimizin değil sektörün güncelliği adına ilerlemesini sağlıyoruz. Sektörde 50’inci yılımıza doğru giderken global gelişmelere entegre bir ekiple yolumuza devam ediyoruz.

Galeri

İletişim

Genel

Mersin Bölge Çalışma Grubu toplantısı 23 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda Çalışma Grubu Başkanlığına Kerem İmrak (İmsan Group) I.ÇG Başkan Yardımcılığına Ethem Anşin (Fırat Anşin) ile II.ÇG Başkan Yardımcılığına Erkan Yurteri (Levante&Botros) seçildi.

Toplantıda, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayınlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği taslağı, Habur Gümrük Kapısında X-Ray kontrollerinden dolayı yaşanılan beklemeler ve bu kapsamda Derneğimizin çalışmaları, Bölge İstişare Kurulu üyelerinin seçimi, Sınır kapılarımızdaki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı personellerin mesai uygulaması, Türkmenistan Vizeleri ile Gürbulak Sınır Kapısında iş takibi işlemleri konuları görüşüldü.

Toplantıya Hakkı Keleş (Özkeleşler), Ercan Arslan (Meter), Nihat Irmak (Gülbin), Muhittin Ocak (Ocaktrans), Siraç Dündar (Dündar Lojistik), Burhan Şığva (Şığvatrans) Abdulkadir Denli (Den-ka),  Ahmet Baran (Martur), Erkan Yurteri (Levante&Botros), Yaşar Özkaya (Öz Özkayalar), M.Beşir Aslan (Bahar Ulus.Nak.), Ethem Anşin (Fırat Anşin), Kerem İmrak (İmsan Tarım) ile UND Mersin Bölge Temsilcisi Şemsettin Kurtay katılım sağladı.